Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Katlan Classic Party - DJ Antonyo - Tokaj - Fesztiválkatlan


Tokaj Fesztiválkatlan

2020. augusztus 29. 23:00


Az előadás elmarad!
A jegyek árát a tervezett dátumtól számított 30 napon belül visszatérítik a vásárlóknak!

Idén is vár a nyár legnagyobb házibulija! 

Az elmúlt 20 év legnagyobb hazai és külföldi slágereivel várják a discóba vágyókat. A fergeteges party házigazdája DJ Dezi, aki egyedülálló videó discó show-val készül, az este sztárvendége DJ Antonyo. 

DJ Antonyo 
1998-ban kezdte pörgetni a lemezeket és 2008-ban már Magyarország elsőszámú lemezlovasai között jegyzik. Évről évre mindig a legszínvonalasabb magyar klubok rezidense Budapesten, majd az egész ország klub életének népszerű tagja, rádiók műsorvezetője lett. 2009-ben saját lemezkiadót alapítottak Bárány Attilával és a Flamemakers-es fiúkkal B-sensual névvel. 
2010-ben kivált a B-sensual csapatból, majd 2011-ben megalapította a Be Famous Records-ot. Az elmúlt időszakban az alábbi klubokban dolgozott: White Angel, Studio, Moulin Rouge, Bed Beach, DOKK Club, Club Play, Spark Club (Peking), Exclusive Club (Lana, Olaszország), Club Couture (Bécs, Ausztria). 2013-tól az alábbi klubokban játszott: Liget Club, Moulin Rouge, Club Angel, Club Vertigo, Palace Club (Siófok), Le Bistro, Club Mundo"